Elvegata 41 4614 Kristiansand   tlf. 91 30 77 88   post@eix.no   
  Hovedside     Kontakt oss     Tjenester     Produkt     Forhandlere/Partnere     Integrasjon     Support     Om oss     Kunder     Besvar undersøkelse  
Andre Kartlegginger
Eresearch er et online respons og oppfølgingssystem som strukturerer tilbakemeldinger slik at man enkelt kan rapportere på innsamlet data.
Med utgangspunkt i dette og en godt utviklet og svært fleksibel rapportgenerator er mulighetene mange.
 
Der det i dag finnes en eller annen form for tilbakemeldinger kan Eresearch benyttes.
 
Fordelen med å benytte Eresearch kontra tradisjonelle metoder er at data blir strukturert og kan sammenstilles for rapportering.
 
Systemet har blitt brukt til bestillinger i kampanjer, annonsebestillinger, avstemminger forslagskasse og tilbakemelding i form av ris eller ros osv. 
Avstemming 
Gjør avstemminger hurtig og enkelt. Påminnelser og oppfølging gjennomføres automatisk. Data sammenstilles for en enkel rapportering.
NETTRESPONS - Strukturert RIS-ROS tilbakemelding med varsel 
Legg en link til din nettrespons inn i alle e-poster, på nettside og dokumenter. Dette gir kunder og samarbeidspartnere en enkel mulighet til å gi tilbakemeldinger i form av Ris, Ros og andre tilbakemeldinger. Strukturerer alle tilbakemeldinger og gir et varsel til den det gjelder umiddelbart. Den som gir tilbakemeldingen velger selv om den skal være anonym eller ikke.
 
Forslagskasse
Legg en link på intranettsidene og bruk Eresearch internt som forslagskasse. Strukturere forslag slik at det er enkelt å hente ut de forskjellige kategoriene.
Prosjektevaluering
Avsjekk hvordan prosjektet fungerer, hva som fungerer bra og hva som ikke fungere.
Kursinvitasjoner  
Inviter kursdeltakere og få ferdige påmeldingslister. Bekreft påmeldinger på SMS eller E-post og send ut event. booking nr. til kursdeltaker på SMS eller via E-post. Kursdeltaker får en e-post med bekreftelse på mottatt påmelding.
Kursevaluering 
Evaluer kurset umiddelbart etter kursavslutning og motta responser som event. trenger oppfølging. Eresearch gjør det enkelt å benchmarke tokurs mot hverandre for å se på utvikling event. evaluere kursledere mot hverandre.
Forventningsavklaring 
Avklar forventninger og kompetansenivå til kursdeltakere før kursets start slik at tempo og nivå kan tilrettelegges mot deltakerne.
Strukturert Ide dugnad 
Gjør en strukurert ide dugnad med dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere for å se på muligheter for.
Er du interessert i mer informasjon, kontakt oss.
Logg inn
 Brukernavn:
 Passord:
Glemt passord?  
 
 
Eresearch Intro
Klikk her og få en kort intro i bruksområder og hvor enkelt det er å komme igang.
Gratis Demo
Prøv en fullversjon av Eresearch og opplev hvor enkelt det er å styrke dine relasjoner
Rapporteksempler
Klikk her for å se eksemplet pa grafer og rapporter.

Bruksområder
Salg og Kundemålinger
Leder og medarbeider målinger
Prestasjonsutvikling
Andre kartlegginger
Foreldreundersøkelser